Български производител на дебелостенен капков маркуч

Контакти

Офис и магазин:
1113, гр. София, България
ул."Майор Юрий Гагарин" 30А
тел. + 359 2 865 05 52
моб. + 359 893 30 29 77
моб. + 359 893 38 26 28
моб.управител + 359 893 51 53 48
e-mail: info@europolimer.com
www. europolimer. com

Търсене в продукти

През 2014г. "Европолимер" ООД започна собствено производство на дебелостенен, многогодишен маркуч за капково напояване, на територията на България, в гр.Драгоман. Маркуча се произвежда от полиетилен и е с диаметър ф16 и ф20, с и без вградени капкообразуватели и разнообразие от разстояния между капкообразувателите.

Активният анализ на пазара, системно извършван от специалисти ни позволява да работим ритмично и бързо, да отговаряме на предстоящите промени в пазарната среда. В следствие на това започнахме да предлагаме капков маркуч с компенсиращи капкообразуватели - позволяват по-дълги напоителни линии и монтаж на наклонени терени. С напредването на технологиите и използването на все повече техника в селското стопанство и обработването на земята, изникна нуждата капковият маркуч да не пречи на машините за обработка. В тази насока през 2018г. пуснахме и новия си продукт на пазара - капков маркуч за подземно полагане ( SDI - subsurface drip irrigation ). Благодарение на специално проектираните си капкообразуватели, този вид капков маркуч е предпазен от запушване от корени или почвени частици. Подходящ за полагане под тревни чимове, райграс и многогодишни растения, той набира все по - широка популярност.

Фирмата ни предлага съдействие при проектиране,изграждане и изпълнение на проекти за напоителни системи. А нашите мениджъри винаги ще Ви консултират за предназначението, използването и характеристиките на предложените продукти.

"Европолимер" ООД не спира да работи за разширяването на асортимента си.

Фирмата ни се стреми да предложи на нашите клиенти качествен Български продукт на реални и достъпни цени.

 

 

 

 

Copyright (C) 2016 Всички права запазени!