Български производител на дебелостенен капков маркуч

Контакти

Офис и магазин:
1113, гр. София, България
ул."Майор Юрий Гагарин" 30А
тел. + 359 2 865 05 52
моб. + 359 893 30 29 77
моб. + 359 893 38 26 28
моб.управител + 359 893 51 53 48
e-mail: info@europolimer.com
www. europolimer. com

Търсене в продукти

ГРАДИНСКИ МАРКУЧИ ОТ ЕВРОПОЛИМЕР ООД

    

Не е тайна, че всичките растения, които се отглеждат в градината,се нуждаят в регулярно и достатъчно напояване.Не е важно дали това са зеленчуците в градината ви или цветя на лехите,без вода всички те ще загинат.Възниква въпрос-как най-добре да се обезпечи необходимото напояване,без загуба на много време и пари.Отговора е ясен - да се използват специални маркучи за поливане.

Обикновен градински маркуч за поливане ще ви освободи от много грижи и технически проблеми свързани с преноса на вода до растенията. Необходимо е само да се съедини достатъчна дължина маркуч за поливане към източника на вода и да се проведе към мястото за напояване, отвъртате крана на водата и живителната влага ще тръгне към насажденията ви.

Съвременният пазар предлага голям избор от градински маркучи и от маркучи за поливане, затова е важно да знаем как правилно да си изберем този, който напълно да отговаря на изискванията ни. Сложно да се избере най-добрия поливен маркуч всред това многообразие от градински маркучи,затова да разгледаме какви качества и характеристики трябва да притежава добър маркуч за поливане.

С най-добро качество измежду градинските маркучи и маркучи за поливане се отличават тези които имат най-малко два слоя; също така добрия маркуч трябва да е еластичен, да не се пречупва, устойчив към гънки и имащ достатъчна здравина. За най-добрите се считат армираните маркучи, които са подсилени с полиамидна или полиестерна нишка. Те са по-скъпи от обикновените градински маркучи за поливане, обаче тяхното качество и дългият експлоатационен период си струват парите.

Фирма „Европолимер” ООД предлага на своите клиенти богата гама от поливни маркучи: градински маркучи, армирани маркучи за поливане, меки парникови маркучи.

Армираните маркучи за поливане са изработени от прозрачен PVC , са централно армирани с полиамидна нишка, която ефективно защитава маркучите от изкривяване и пречупване при използването му. Армираните маркучи за поливане са устойчиви на атмосферни въздействия, изтриване, притежават висока гъвкавост и устойчивост, напълно са безвредни и при правилна употреба имат срок на експлоатация минимум 10год.

Сходни характеристики имат и другите поливни маркучи – градински маркуч за поливане”Метеор” – изработени от качествен PVC,с покритие срещу вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, трислоен с вътрешен армиран слой, предпазващ от нагъване и пречупване, външният слой на маркуч „Метеор” е зелен прозрачен PVC, който хармонично се съчетава с зеленината на градината. Експлоатационният срок на градински маркуч”Метеор” е 5-8 години.

Маркуч „Метеор” е най-използваният маркуч за битово потребление, удобен в употреба и достатъчно достъпен като цена.

Предлага се в два варианта „Метеор” стандартен и „Метеор” икономичен(с олекотен вътрешен слой).

Маркучи меки парникови - са изработени от еднослоен мек PVC, универсални износоустоичиви маркучи, устойчиви на минусови температури, специално създадени за употреба в парници и оранжерии,издържат на налягане до 4 bar.

Компанията предлага и голямо разнообразие от други видове маркучи: аспираторни и вакуумни маркучи; газови и въздушни маркучи; термични маркучи за вода; специални маркучи за сифони и басейни, за климатици и джакузи; милиметрови маркучи за течни хранителни продукти.

Copyright (C) 2016 Всички права запазени!